ÖvrigtMobil-tråden

Jag tänkte att det kan vara dags för en mobiltråd där vi kan få råd och tycka och fråga saker. Det har börjat komma lite olika trådar om vilken modell som ska köpas och sånt. Jag kan inleda tråden med en fråga. Jag funderar på att skaffa en mobil då min gamla har börjat falla i bitar. Den jag är mest intresserad av är Nokia N95, Nokias nya dator i fickformat. Tycker ni att den är värd sina 5500 i mars eller ska jag köpa Nokia N73 nu för 4000? Kan avsluta med en helt off sak men wii:s opera har 3 zoomsteg, inte 2 =)
Nokia är ju helt ute min vän ;)
Nokia är ju helt ute min vän ;) med 5 mpx kamera, tubo 3g, gps, mediamaskin, fet skärm och en videokamera med DVD kvallité så tror jag inte det ;)
jag funderar i min tur på den nu lite äldre w900i
Nokia är ju helt ute min vän ;)

Sony Ericsson är totalt sett bäst, men på high-end telefoner så är det Nokia som regerar. Det är synd att SE använder Symbian i så få telefoner.
lite äldre w900i så gammal är den inte, men mobilen värkar vara en bra musikmobil, men jag har just köppt en Zune så mp3 känns inte som nr1 just nu för mig, kamera är viktigare:)
Synd bara att N93 är nog fan det fulaste jag sett i mobilväg.
jo jag vet, den är värkligen stor som en gris. men det är därför man väljer N95 istället, hoppas jag.
Inlägget har tagits bort av användaren.
mindre än 24 timmar kvar nu va? vet du vilken tid detr är?
Inlägget har tagits bort av användaren.
jag läste på engadget att det var mindre än 24 timmar kvar tills apples presskonferans. kanske är det mindre än så, jag vet inte när det skrevs. så snart kanske du har din ipodphone =)
Inlägget har tagits bort av användaren.
Jaha, på så vis, med tanke på hur jag älskar iPod så kan jag inte tänka mig att en iPhone skulle bli något annat än succé :D jag älskar zune =) zunephone kanske :P hehe. men det skulle nog bli ganska poppis tror jag.
Inlägget har tagits bort av användaren.
Undra om en eventuell iPhone kan spela musik skulle kännas lite dumt om den inte kunnde det ^^
Nokia N73

Stod mellan den, Samsung D900 och SE K800 nu senast då jag köpte mobil. Då jag dock fick upp ögonen för att N73s symbian OS var segt och hade en egenskap av att krascha då man tog bilder (ibland efter 200 bilder, ibland efter 1 bild) så försvann den dock snabbt som alternativ.
Min mor berättade att apple mobilerna ska komma nu runt april tydligen. Får väl se om det stämmer ikväll men hon hade fått se ett ex av den nånstans och dom hade sagt att den skulle komma i april.
Min mor berättade att apple mobilerna ska komma nu runt april tydligen. Får väl se om det stämmer ikväll men hon hade fått se ett ex av den nånstans och dom hade sagt att den skulle komma i april. jobbar hon på apple eller nåt? =) et du när dom har sin presskonferans?
Har du en annan lur som du tar när du går ut på krogen då lr?
jobbar hon på apple eller nåt? =) et du när dom har sin presskonferans?

presskonferensen är väl inatt någon gån, alltid någon shomme som håller koll på det. Och nej hon jobbar inte på apple, hon är universitetslärare i spanska , men hennes sambo och hon hade tydligen sett dom i göteborg, fråga mig inte vart eller hur för jag pallade inte försöka luska ur dom det det (hade du kännt dom så skulle inte du heller ha gjort det)
Har du en annan lur som du tar när du går ut på krogen då lr?

Va.
kl 18.00 svensk tid ikväll är apples lilla evenemang ^^
Inlägget har tagits bort av användaren.
Jag väntar hoppfult på att Apple ska avtäcka en iPhone :D

http://www.apple.com/iphone/

Där har du din iPhone. Happy? =) Glöm inte att jag levererade nyheterna :P
Inlägget har tagits bort av användaren.
Vill du ha mitt tips så är SE K610i bäst just nu. K800i kommer 2a, men det beror ju på lite vad man är ute efter.

Jag har haft Nokia N73, LG KU600 (3g Chocolate), SE K610i, SE K800i och använder nu SE W850i.
(Jobbar med telefoner)

iPod konkurrerar ju ut allt vad musikmobil heter så jag tycker inte man behöver slänga pengar på walkmanfunktioner och stora minneskort, köp en iPod istället. SE K610i är liten och bra å ha i fickan, inte speciellt dyr samt att den har 3G. Den har en hyfsad kamera och i nuläget ersätter ju ändå ingen mobilkamera en riktigt bra digitalkamera (inte ens k800i).

Det jag gillar mest med SE K610i är att den är så grymt snabb i menyn och att den inte har nån jobbig Joystick, utan man använder knappar istället.

Jag tål inte de nya Nokiatelefonerna, är förmodligen en smaksak men jag tycker de är skitjobbiga/fula :)
Undra om en eventuell iPhone kan spela musik, skulle kännas lite dumt ifall Apple konkurerade iPod med sin egna telefon

Förstår verkligen inte hur du tänker. Vanliga Ipod blir ju redan "konkurerad" av andra mp3. Om de inte har mp3 på sin mobil så kommer den inte att "konkurera" alls lika hårt med andra mobiler, den mobilen kommer att ratas av väldigt många.

Har de inte mp3 i den så är de dumma i huvet. Utan mp3 konkurerar de inte över huvudtaget.
Default avatar

« Tillbaka till Off-topic