ÖvrigtBiltråden - för oss med bilar

Jag sökte men kunde inte hitta någon tråd om bilar! Vi på playings egna bilar då!Lägg upp bilder på era bilar här, snacka om era bilar, bilträffar, fråga om hjälp och så vidare!Jag köpte nämligen förrförra helgen min första bil, en Peugeot 306 GTI -97http://www1.garaget.org/archive/115/114138/...1318866.jpgDen lilla snäckan har en cirka 167hk! Så den har ett rätt så fint drag!Ska nog fixa nya baklampor till den, men finns så jävla många att välja mellan så de kommer ta ett tag att bestämma sig! Just nu är ja nöjd me original (tror jag det är iaf) klarglaslamporna fram!Har rätt fin ljudanläggning i den också, dock kan ja inte lyssna på musik alls för tillfället för att allt går genom slutsteget, som är paj eller strular, ska försöka fixa de, får annars skicka iväg de och få de fixat, har garanti!Får bli mer fina bilder på den snart nu när vädret är så jävla fint!Inte min på bilden men har en likadan. Ska bli spännande att se snart om batteriet funker efter vintern! Har nämligen inga vinterdäck till den så den har stått stilla några månader nu. Typ 113 stora hästar från början, nu är det säkert fler! Innertaket sitter fast med nålar och jag vet inte var jag lagt nyckeln. 

Har ingen ljudanläggning alls i den. Ljudet från motorn (prrrruuuuuutttttttttttt) duger gott :)
Nice tråd! Mestadels för att jag ocskå för någon vecka sen nu köpte min allra första bil! :D (Dock ihop med mamma så hon äger hälften, fan man är ju inte rik som 18-åring!)Har ingen egentagen bild på den just nu men det är en Seat Toledo från -00Ser ut såhär: (Fast min är röd) Ingen snabb bil direkt men utseendemässigt var de bilen jag ville ha mest i princip! :P(I prisklassen jag rörde mig i)Går gediget änsålänge ^^
Nä rik är man inte precis, ja är 19, fyller 20 i oktober, jobbar bara extra haha, men jag fick ändå min för 27 laxar! Det var min brors polare som sålde den och när han köpt den så hade han betalat 55k för den visst :PDär är dessutom ett annat avgassystem på bilen som inte är originalhttp://www1.garaget.org/archive/115/114138/...1318884.jpgden brummar riktigt mysigt hahaman får många blickar på sig när man kommer körandes i den, vilket är kul, därför jag i princip köpte den, i luv my french car ^^
Skulle ha köpt bil i lördags, men den visade sig va ett större problem än väntat.Tydligen så hade försäkringsbolaget löst ut den när den varit krockad efter bara 100 mil, den köps då billigt av BMW i Solna och säljs sen till en anställd privat som lagar den, vilket medför att alla garantier försvinner. Inget vidare på en bil från 2007.Efter en veckas detektivarbete så kommer allt detta fram och man blir jävligt trött på hela "köpa bil"-grejen. Bara att hoppas att en liknande modell kommer ut snarast.
yes! här är våranhttp://www.itcwebdesigns.com/tour_germany/opel_agila.jpgden är ful men rymmer grymt mktden är klen men drar grymt litealltså, det är en helt fantastiskt bra stadsskörningskärra och bra för resor till bla IKEA och sånt crap.Inget man mäter snopp med såklart men den tiden är ju förbi.
Jag har haft en Audi A4-98 i lite mer än 2 år nu. Den har fungerat klockrent.

Man kan inte få en bättre förstabil än en A4/A3, faktiskt.
Citat från ManikiN
Man kan inte få en bättre förstabil än en A4/A3
Utöka citat
Beror ju helt klart på budget, men så länge kamremen är antingen fräsh eller utbytt så är det helt klart ett bra alternativ, synd bara att dom rostar. Kommer troligtvis bli en A4 som vinterbil i år.
Citat från Delacroix
yes! här är våran
Utöka citat
Snygg ju!ok, fulsnygg iaf, snarfager dvs.  :)
Min Camaro 73:ahttp://
Bilden i huvudinlägget
+

Citat från WiuZiQ
man får många blickar på sig när man kommer körandes i den, vilket är kul, därför jag i princip köpte den
Utöka citat
...får mig att tänka på alla fjortisar med överstylade bilar som kör runt här i stan på somrarna och tror att de är coolast i världen. Samtliga kör som idioter och förtjänar inte att ha körkort.
Citat från DrDoom
Min Camaro 73:a
Utöka citat
Nu börjar det likna något.
Citat från With Fiery Truth
Samtliga kör som idioter och förtjänar inte att ha körkort.
Utöka citat
Vilket är varför man tittar..
Citat från With Fiery Truth
...får mig att tänka på alla fjortisar med överstylade bilar som kör runt här i stan på somrarna och tror att de är coolast i världen. Samtliga kör som idioter och förtjänar inte att ha körkort.
Utöka citat
haha, dock är jag ingen fjortis, långt ifrån det, har varit, men den
tiden är borta. jag kör gärna snabbt, men jag har alltid kontroll när
jag kör och jag kör absolut inte som en idiot och gör så jag blir en
fara för mig själv + de runt omkring mig.

dessutom hoppas ja inte att du menar att min är överstylad, den är
lagom, inte för mycket och inte får lite enligt mig. stylingen den har
nu gör rättvisa till bilens snabbhet!

Coolast i världen vet jag dock att jag är redan (ironiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)
Citat från Dirtydog
Nu börjar det likna något.
Utöka citat
tack tack
Gillar din Peugeot, [url=user.phtml?id=WiuZiQ][/url]WiuZiQ. Var själv nära att köpa en sådan en gång :)Vill ha 18-tummare, får se vad som händer när man fått skatteåterbäringen :)
Citat från Tarzan
Gillar din Peugeot, WiuZiQ. Var själv nära att köpa en sådan en gång :)
Utöka citat
tackar :) din volvo ser inte så dum ut heller!vanliga bilden me öresundsbron i bakgrunden :D lär komma en sån med min peugeot också snart säkert haha
Citat från Gismoquack

Utöka citat
retro, schysst. hade också en gammal saab en gång, men ja körde häftapparat på taket ;)
Citat från WiuZiQ
haha, dock är jag ingen fjortis, långt ifrån det, har varit, men den tiden är borta. jag kör gärna snabbt, men jag har alltid kontroll när jag kör och jag kör absolut inte som en idiot och gör så jag blir en fara för mig själv + de runt omkring mig.

Utöka citat
Man har inte alltid full kontroll när man kör. Allra främst har man aldrig kontroll över andra medtrafikanter. Köra fort på offentliga vägar i allmänhet rätt ovärt.

Citat från WiuZiQ
dessutom hoppas ja inte att du menar att min är överstylad, den är lagom, inte för mycket och inte får lite enligt mig. stylingen den har nu gör rättvisa till bilens snabbhet!
Utöka citat
Fronten är definitivt för mycket. Bilen är en GTI-bil, hela poängen är ju att den ska se ut som en vanlig 306a, fast med små diskreta GTI-inslag i stylingen som nästan bara en bilentusiast kan se och förstå vad för sorts bil det handlar om. :)Tycker personligen att en helt original 306 GTI är stiligare.Men det är ingen som bestämmer åt dig hur din bil ska se ut, men alla kommer alltid ha åsikter.
Kul bil. Använder den dock aldrig då det går lika bra att cykla. Köp den. :)
Men förtusan du kan inte sälja en gedigen Corrado! Hade spart en sån för alltid om jag hade haft en...

Citat från Tarzan
Vill ha 18-tummare, får se vad som händer när man fått skatteåterbäringen :)
Utöka citat
Inte ska du styla en Volvo! De borde vara lagstadgat förbud på volvostyling >.< (även om kanske fälgar är lite oskyldigt, men principen!)
Citat från Radicalyoda
Men förtusan du kan inte sälja en gedigen Corrado! Hade spart en sån för alltid om jag hade haft en...
Utöka citat
Det blir nog så att den stannar i min ägo. Har lagt ut alldeles för mycket för att kunna sälja. Men visst, finns det någon nykläckt körkortsägare med en rik farsa så är inte jag som är den. ;)
Citat från Radicalyoda
Inte ska du styla en Volvo! De borde vara lagstadgat förbud på volvostyling >.< (även om kanske fälgar är lite oskyldigt, men principen!)
Utöka citat
Byta till större fälgar räknas väl knappast som styling :)Blir ju mycket bättre väghållning och mer exakt styrning med stora fälgar också. Volvos R-fälgar är enkla men snygga.
Citat från Tarzan
Blir ju mycket bättre väghållning och mer exakt styrning med stora fälgar också.
Utöka citat
Nja. Du får mer ofjädrad massa vilket är sämre för väghållningen. Och så blir det dyrare varje gång man ska ha nya däck.
Citat från Malsa
Fronten är definitivt för mycket. Bilen är en GTI-bil, hela poängen är ju att den ska se ut som en vanlig 306a, fast med små diskreta GTI-inslag i stylingen som nästan bara en bilentusiast kan se och förstå vad för sorts bil det handlar om. :)
Tycker personligen att en helt original 306 GTI är stiligare.
Men det är ingen som bestämmer åt dig hur din bil ska se ut, men alla kommer alltid ha åsikter.
Utöka citat
aa som sagt, alla tycker olika, jag ser gärna att GTI modellen sticker ut en del mer än den vanliga :)

Citat från Tarzan
Volvos R-fälgar är enkla men snygga.
Utöka citat
aa dem är sjukt snygga, min bror har sådana på sin 855 T5R. Den bilen har dessutom en 400hk också, han klår de flesta nya bilar utan problem haha :)
Hur många ska till Elmia?
Brukar åka dit men tror jag skippar det i år.
Där är nåt fel i min bil med larmet, det går igång om det regnar :S märkte för någon dag sen att de satte igång när ja skulle tvätta den också. så fick låsa bilen manuellt nu så larmet inte är igång, den tjöt visst som fan igår natt när de regna en massa, ja vakna inte dock :P
Default avatar

« Tillbaka till Off-topic