Fördelar som medlem

Att vara medlem på Playing är gratis och kommer alltid att vara det. Du får tillgång till en mängd smarta funktioner och genvägar som du nog inte ens känner till. Lär dig allt här!


Realtid
Forum i realtid

Forum i realtid bättre än att hamra på F5

När du är inloggad aktiveras realtidsfunktionen i forumet. Det innebär att så fort någon har skrivit i en tråd dyker det upp en länk och en 💬 symbol i webbläsarfliken som indikerar det. Klicka på länken och inlägget laddas in direkt i tråden utan att du behöver ladda om hela sidan. Slipp hamra på F5 när diskussionen är som hetast och följ den i realtid istället!


Pinga användare
Nämn andra i ditt inlägg

Pinga andra med ett enkelt snabel-a

Nämn andra i en tråd genom att börja skriva @. Du får upp en lista på de fyra personerna som senast skrev i tråden. Vill du istället nämna någon annan så är det bara att börja skriva användarnamnet och en lista med förslag dyker upp. De du nämner får meddelande om detta. Tänk vad ett enkelt snabel-a kan åstadkomma.


Händelser
Röda mattan för dig

Allt om dig samlat på ett och samma ställe

Händelser-fliken rullar ut som röda mattan när du klickar på din profilbild. Där hittar du alla inlägg där någon har nämnt dig eller citerat något som du har skrivit. Allt är samlat på ett och samma ställe så att du inte missar något som berör dig.


Smart bevakning
Håller koll åt dig

Fortsätt att läsa där du slutade

Playing håller koll på var du slutade att läsa i en tråd och även hur många nya inlägg det finns i tråden sedan du senast besökte den. Dags för maratonläsning eller en snabb liten visit i en annan tråd? Du avgör! Att hänga med i diskussionerna på Playing har aldrig varit enklare.


Auto embed
Smartare länkar

90-talet ringde och ville ha tillbaka sina blåa länkar

Du vet länkar som består av http, www och så vidare. Visst är de jättetråkiga? Det tycker vi också. Därför gör vi om dem till vad de faktiskt är. Så en länk till Youtube blir ett videoklipp direkt i tråden. En länk till en bild blir såklart en bild. 90-talets blåa länkar har aldrig känts mer omoderna.


Snabba genvägar
Direkt dit du vill

Gå direkt till senaste svar utan att passera gå

Ibland vill man bara snabbt och enkelt ta del av det senaste i en diskussion. Det har vi möjliggjort med en smidig genväg som tar dig direkt till senaste inlägget i en tråd. Vi ser även till att du hamnar vid rätt inlägg när du går till föregående sida. Följ en diskussion baklänges om du vill!


Fortfarande inte övertygad?

Vad tråkigt! Playing förbättras hela tiden och vi vill gärna veta vad vi kan göra för att du ska trivas. Skicka ett mejl eller gör som många andra, skriv i vår Intryck?-tråd. Fast då måste du ju förstås bli medlem, antingen via e-post eller Facebook, genom knapparna. Välkommen till Playing!